Marie Essentials hanteert standaard algemene voorwaarden zoals opgesteld door de kamer van koophandel in Nederland voor webwinkels.

Uitzondering daarop is het herroepingsrecht:
Normaal gesproken kun je als je iets koopt in een webshop het 14 dagen lang terugsturen en krijg je je geld terug.
Bij Marie Essentials worden sommige producten echter op maat gemaakt op basis van de wens van de klant. Hierdoor kun je ze niet terugsturen tenzij:
Het artikel niet overeenkomt met wat je hebt besteld.

VERZENDEN
Wij versturen je bestelling via PostNL. Kies je voor de optie reguliere verzendkosten dan versturen wij je bestelling zonder track & trace. Houdt er rekening mee dat een vermiste bestelling dan niet door ons kan worden getraceerd en het verlies voor de koper zal zijn. Kies je voor “Aangetekend verzenden” kunnen de kosten bij verlies of beschadiging verhaald worden op PostNL.

LEVERTIJD
De levertijd van Marie Essentials voor custom made producten is doorgaans 7 werkdagen. Algemene producten worden binnen 24 uur verzonden. Overschrijding van de leveringstermijn geeft de klant geen recht op schadevergoeding.

AANSPRAKELIJKHEID
Alle tassen zijn handgemaakt en worden onder andere gemaakt van natuurlijke materialen zoals riet, leder en katoen. Hierdoor kunnen de geleverde materialen & kleuren soms iets afwijken van de getoonde afbeeldingen.

KLACHTEN
Geef de reden m.b.t. de klacht door via info@marieessentials.nl. Na beoordeling van de klacht hebben wij het recht te beslissen welke oplossing het meest passend is, dit kan een reparatie of een vervangend product zijn.

RETOURNEREN
Vanaf het moment dat de klant de bestelling thuisbezorgd krijgt, heeft deze een zichttermijn van 14 dagen. Binnen deze termijn kan het artikel retour verzonden worden, m.u.v. producten die op maat gemaakt worden, tenzij het artikel niet overeenkomt met wat je hebt besteld.
Voor overige, niet op maat gemaakte producten geldt: tijdens de zichttermijn heeft de klant herroepingrecht, waarbij hij/zij de mogelijkheid heeft om zonder enige verplichting zijnerzijds, de ontvangen goederen te retourneren. Tijdens deze termijn dient u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U dient het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.
Artikelen kunnen alleen worden geretourneerd in onbeschadigde, ongebruikte/ongedragen staat en in originele verpakking. Eventuele schade wordt bij de klant in rekening gebracht. Marie Essentials heeft het recht om geretourneerde producten te weigeren indien het vermoeden bestaat dat het product is gebruikt of door jouw toedoen is beschadigd.
Indien u van uw herroepingrecht gebruik maakt, dient u het product met alle geleverde toebehoren in de originele verpakking aan Marie Essentials te retourneren volgens onze retourinstructies:

Meldt een retour allereerst aan via info@marieessentials.nl
Je kunt het product terug sturen naar:

Marie Essentials
Het Kolkje 2a
7607 CA Almelo

Vergeet niet de volgende gegevens toe te voegen:
– Het ordernummer van je bestelling
– Je volledige naam

De verzendkosten en het verzendrisico van retourneringen en ruilingen zijn voor rekening van de klant. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden niet geaccepteerd.
Na retournering volgens de algemene voorwaarden zullen wij het aankoopbedrag binnen 2 werkdagen aan de klant terugbetalen op de rekening waarmee betaald is.

PRIJZEN
Alle prijzen zijn vermeld in Euro.

PRIVACY POLICY
Wanneer je een bestelling plaatst bij Marie Essentials vragen wij je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt om contact te kunnen opnemen over je bestelling en zullen niet voor promotionele doeleinden worden gebruikt. Je persoonlijke gegevens worden nooit verstrekt aan derden. Wij zullen je tijdens het bestelproces vragen of we je via e-mail op de hoogte mogen houden van nieuwe producten, interessante aanbiedingen of nieuwtjes. Je kunt zelf aangeven of je hier wel of geen interesse in hebt.

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

iDEAL – Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Je rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent. Je betaalt niets extra’s.